Fridafridolina -

Dino Park
Det har blivit söndag och vi ligger i solstolen på terassen hela dagen. Det är riktigt lyxigt att ha ett sånt här rum som vi har. Eller som alla har på vårt hotell. Alla rum har nämligen poolaccess och en liten terass med egen utgång till poolen. I poolen nedanför terassen finns två "bastolar" så att man kan sitta i vattnet hela tiden om man vill. Det går att simma bort till en poolbar och simmar vi bara över till andra sidan, ett par tre meter, så har vi en restaurang. Om vi vill så kommer personalen ut med en liten båt med roomservice, men i tycker att vi bor så nära så vi kan gå till baren eller restaurangen om vi vill ha nåt. 
 
 
På södagskvällen går vi ut och äter, och vi slår till med både huvudrätt och efterrätt. Vi äter thaimat på ett ställe alldeles i närheten av hotellet som heter Subparod. Jag åt baked rice med kyckling i annanas med en fruitshake och sen köper vi varsin typiskt thailändsk bananpannkaka på vägen tillbaka från restaurangen. 
 
 
Vi funderar på om vi ska gå hem och lägga oss eller om vi ska hitta på något. Vi bestämmer oss för en runda minigolf på Dino Park som är en minigolfbana med dinosaurietema. Där inne var det regnskogsfuktigt och jättevarmt. "Det stod att man skulle ha med vatten att dricka och ombyte för att man blir så svettig" sa Joakim när vi spelat typ tre banor. Ja men va bra att du säger det nu liksom. Lite sent påtänkt, haha! Jag vann inte, men det var galet nära!