Fridafridolina -

Startalätt & friendly food
Jag vet, jag vet. Det har blivit påpekat för mig antalet gånger att det är stiltje på bloggen. Så jag vill meddela att jag lever och mår väl. Jag har bara lite skrivkramp. Det händer nämligen inte så mycket i min lilla del av världen. För nuvarande är jag i Västerås hemma hos mor och far. En liten "minisemester" innan vintersäsongen drar igång på Säfsen.
 
I helgen som var var det julmarknad både i Tillberga och på stan, jag gick en sväng på marknaden här i Tillberga men var inte så väldigt imponerad. Men visst gav det viss julstämning. Igår åkte jag, mamma och faster ner på julskyltningen på stan också. Samma där. Men ändå mysigt. Fast snön fattas oss. Nu får den baskemej komma snart.
 
Mamma och brorsan har gått med i viktväktarna. Brorsan har gått ner 6 kilo hittills, han är grym. Jag tänker inte sitta och åka in till Ludvika en gång i veckan för att väga mig annars hade jag lätt gått med jag med. Istället snyltar jag på mammas och Martins kunskap. Snodde till och med med mig hem ett av deras recepthäften. Minus 2 kilo på två veckor, det var väl inte illa? Ska man åka vasalopp, åka till Paris, vara brudtärna och åka till Grekland så gör det ju inget om några hekton ramlar av liksom.
 
Idag hänge jag hemma hos Anna och lekte med mina kusinbarn. Anna hade köpt boken Friendly Food som jag fick låna. Verkar vara så himla massa bra recept. Nu ska jag köpa hem lite sånna där roliga specialingredienser och börja baka. Bland annat hade hon som skrivit boken ett recept på gluten-, socker- och mjölkfria lussebullar på sin blogg. Dem ska jag baka redan till helgen. För om ni missat det så är det redan dags för första advent. Helgen till ära har jag letat upp ett sockerfritt pepparkaksrecept som jag ska testa också, dock inte från den här boken. Tror det blir bakdag på torsdag, faktiskt!