Fridafridolina -

Kändis-Frida

Idag kom Lisas jobbarkompis Johan hit och lekte med oss. Det var roligt för han var en skojig filur. Vi diskuterade donken och donkenspöket och så kikade vi på bilderna från Arvika. Aaw. Då fick jag lite tillbakalängtan. Det var ju en helt underbar vecka! Arvika nästa sommar också, någon? Senare ringde Pernilla och det hade blivit dags för mig och Lisa att fara ut på Bygdøy och hälsa på Jeanette och OddKjetil, Anna var där också. Jeanette och Anna hade lagat fisksoppa när vi kom dit och till efterrätt blev vi serverade kladdkaka. Hey, finmiddag! Det var himlarns trevligt iallafall.

Anna hade färgat håret mörkt. Och ibland, till exempel idag, blir jag toksugen på att färga mitt hår mörkt. Jag har alltid velat prova det någon gång. Men aldrig på sommaren, då vill jag vara blond. Men såhär på hösten och vintern, då får jag ett litet sug efter att göra en förändring. Seriöst nu, tror ni inte att det skulle passa? Usch, jag vet inte. Problemet är ju att alla säger att man inte kan få tillbaka den naturliga blonda färgen igen om man färgar det mörkt en gång. Och eftersom att jag aldrig färgat mitt hår tidigare, varken mörkt eller ljust, är jag livrädd att inte kunna få tillbaka mitt blonda ruffs igen. Men hallå, man borde ju få ändra sig och kunna ändra tillbaka lite igen. Eller? Fast egentligen. Om jag färgade mörkt nu, och sen bleker det igen innan jag åker till Barcelona. Då borde det ju bli och se något sånär naturligt ut sen när jag fått det lite solblekt också där nere. Eller? Shitt, behöver nog lite hjälp här..

Jag har designat om min blogg igen. Jag börjar bli en riktig hävert på det där. Jag har blivit en sån nedrans bloggnörd. Men det är skojigt. Idag la jag till min blogg på bloggtoppen.se också, i hopp om att kanske få ett par extra läsare. Lisa tror att det är för att jag vill bli känd. Så jag har kallat mig själv Kändis-Frida hela eftermiddagen. Jag lovade iallafall Lisa att om jag blir känd så ska hon få bli min manager, för då kommer jag troligtvis behöva en sådan. Och sen när jag tjänar massa cash på mitt kändisskap så kommer hon få en procent på de pengarna i lön och sen ska vi shoppa! Låter det inte bra så säg!