Fridafridolina -

Bokmässan och sånt

Det känns som att jag missat en hel dag. Det kan i och för sig bero på att jag var i något slags diffust zombieliknande tillstånd hela dagen igår. Dagen bara flöt förbi. Det diffusa zombietillståndet berodde med största sannolikhet på den 6 timmar långa bilresan hem i söndagsnatt. Det var en kamp mot ögonlocken i bilen och jag kapitulerade någonstans mellan Mariestad och Kristinehamn och återfick inte medvetandet förrän vi landade på en rastplats strax innan Lesjöfors. Sen lyckades jag med hjälp av Lauras magnifika DJ-skills faktiskt hålla mig vaken hela vägen hem. Men väl hemma var jag drop dead i sängen på två röda.

Helgen var iallafall kalas även om den blev lite lång och fötterna under mig ville ge upp redan under fredagsförmiddagen. I övrigt för att sammanfatta Göteborgsturen kort har den innefattat en odefinierbar ölkonsumtion, mycket pengar (i flera bemärkelser), Stefan Sauk, spårvagnar, fotsvett, Robert Gustafsson, balett, resehandböcker, Mark Levengood, prenumerationer, påhopp, singstar, Magnus Betner, skavsår, sömnbrist, blåsningar, erfarenheter, Blossom Taiton, en resväska, ett datorfodral, en flaska rosa champagne och mängder av fnitter och bubbelgumsliknande glädjerus.

Men som sagt, det tar på krafterna att ligga på topp och igår gjorde vi inte många knop. På kvällen var jag hem till Laura, Joel och Jocke och åt middag och så pysslade vi lite med ett grupparbete vi fått iallafall. Dessförinnan hade jag deckat på soffan och mina ambitioner att städa upp och fixa lite hemma var som bortblåsta i ett nafs. Det får bli ikväll istället... eller nåt. Chipp!