Fridafridolina -

snart är bilen klar

Alltså jag kommer ha
galet med träningsvärk i min högerarm imorgon. Why? Jo, för att jag har rengjort och vaxat bilen. Och dammsugit den och slängt ur allt skit och krimskrams som låg där inne. Och så satte Stig på fälgarna. Nu har jag bara baksidan kvar att vaxa och så ska jag bara ordna med mp3-adaptern till stereon så kommer allt vara prima. Förutom att ena backspegeln typ ramlade när jag smällde igen dörren. Ops! Men det fixar Stig på ett kick. Sen måste jag skaffa mig en ny nyckelring och nåt kul att hänga i backspegeln! Imorgon dyker det upp en bild på bilen.

Imorgon är det måndag,  då ska jag introducera er för en ny måndagslåt som jag hörde idag. Den var grymt bra! Sen skulle jag kunna tänka mig att det dyker upp ett mail från Orsa under morgondagen. Jag är drit-nervös, som man skulle kunna sagt i Norge. Håll alla tummar ni bara kan gott folk!

Nu är jag toktrött. Vill typ sova, det är hårt att ligga på topp! Men jag klarar det. Jag och Tessi hade tänkt ta en dejt ikväll men kom just fram till att vi är för trötta. Det får bli imorgon istället. Ikväll ska jag nog bara duscha, bada fötterna, fila naglarna och se på Twilight. Myys i soffan bara! Sen kan jag tänka mig att det blir en relativt tidig kväll. Jag måste ju trots allt gå upp och äta frukost imorgon. Haha! Puss & chau!